Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009. www.dcneu.ro  garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001. Prin comenzile realizate va dati acordul expres ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate de www.dcneu.ro

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice societatea DCN EU RETAIL SRL[1] are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos.

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate emiterii legitimatiilor de client, in conformitate cu specificul comertului de tip cash&carry pe care il desfasoara societatea. Acceptul dumneavoastra privind utilizarea datelor cu caracter personal de catre DCN EU RETAIL SRL poate fi revocat oricând, revocarea producând efecte numai pentru viitor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre DCN EU RETAIL SRL si sunt comunicate numai in vederea indeplinirii obligatiilor legale/contractuale ce revin societatii DCN EU RETAIL SRL.

Datele cu caracter personal nu vor fi dezvaluite tertilor in vederea transmiterii de catre acestia de oferte, mesaje publicitare sau reclame. Comunicarea datelor cu caracter personal solicitate este obligatorie. In cazul in care nu comunicati datele cu caracter personal solicitate si nu sunteti de acord cu prelucrarea acestora, nu se vor putea emite legitimatii de client pe numele dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii situat in judetul Ilfov, comuna Afumati, Sos. Bucuresti – Urziceni nr. 16, Pavilionul P7, Stand A33, in atentia Departamentului Relatii Clienti/Informatii.

1 Numar de operator de date cu caracter personal [se va completa].